Upravit stránku

Společnost DESTILA, s.r.o. vyrábí, dodává a uvádí do provozu mikropivovary, minipivovary a malé průmyslové pivovary s kapacitou od 100 do 34 000 hl piva za rok. Postaráme se o zaškolení obsluhy a pravidelné dodávky kvalitních surovin pro výrobu piva.

Na trhu působíme už 10 let a za tu dobu jsme dodali už desítky pivovarů po celém světě. Koukněte se na naše reference a zjistěte, jak jsou s námi zákazníci spokojení.

V pivovarech DESTILA můžete vařit česká i zahraniční piva s pomocí dvourmutové dekokce (vhodná především pro česká spodně kvašená piva plzeňského typu), anebo infuze (vhodná pro svrchně kvašená piva, např. pšeničná, Ale, Souty aj.).

Mikropivovary (100–400 hl/rok)

Určeny primárně pro technologická centra středních a vysokých škol, které se věnují výuce pivovarských technologií.

Malé průmyslové pivovary (11 000 – 40 000 hl/rok)

Ročně až 40 000 hl kvalitního sudového nebo lahvového piva pro síť restaurací a obchodů.

Minipivovary (500 – 10 000 hl/rok)

Určeny primárně k výrobě piva v restauracích. Klademe zvláštní důraz na design varny v nerezu, nebo mědi.

Komponenty a doplňky k pivovarům

Šrotovníky, kompresory, přetlačné a ležácké tanky, myčka a plnička KEG a další zařízení pro optimalizaci výkonu a kvality vašeho pivovaru. 

Výhody:

  • můžete si určit, co má váš pivovar obsahovat;
  • pivovary DESTILA můžeme kdykoliv rozšířit podle vašich požadavků;
  • vysoká míra automatizace a spolehlivost výroby;
  • lze v nich vařit všechny druhy českých i dalších evropských piv;
  • součástí dodávky jsou české recepty;
  • umožňuje snadné a spolehlivé čištění, dezinfekci i sanitaci;
  • klademe důraz na interiérový design (měděné obložení, broušené a leštěné povrchy aj.), díky němuž se bude pivovat krásně vyjímat ve vaší restauraci.

Naše služby:

  • zdarma vám poskytneme konzultace a navrhneme ideální sestavu pivovaru;
  • naši technici vypracují nejvhodnější prostorové uspořádání nádob ve vašich prostorách;
  • sestavíme funkční technologický celek, přičemž budeme aktivně spolupracovat s projektantem stavby;
  • sami si zorganizujeme dodávku zařízení, montáž, uvedení do provozu a servis;

  • provedeme vstupní revizi dodaných tlakovýchn nádob; 

  • zaškolíme obsluhu pivovaru.

Nahoru