Malé průmyslové pivovary o kapacitě 500 000 až 3 400 000 litrů piva za rok

Malé průmyslové pivovary o kapacitě 500 000 až 3 400 000 litrů piva za rok

Roční výrobní
kapacita

(v milionech litrů)
Průměrné denní
množství piva

(v litrech)
Objem jedné
várky

(v litrech)
0,5 - 1,5
1 500 - 5 000 2 500
1,0 - 3,4
5 000 - 12 000 3 000

Na našem malém průmyslovém pivovaru lze vařit piva české technologie dvourmutovou dekokcí (české recepty jsou součástí dodávky). Prvotřídní české pivo plzeňského typu – pivo ležák, hořké, různých hustot, filtrované, nefiltrované. Varna však umožňuje vařit i ostatní druhy piva jinou metodou například infuzí.

Vyrobené pivo

  • klasické světlé české pivo připravené podle české receptury z prvotřídních českých surovin (voda, slad a aromatický chmel), bez použití konzervačních látek. Kvašení piva probíhá pomocí čerstvých českých přírodních kvasnic. Pro Českou republiku je tento druh piva typický, s dobrou tradicí a pověstí. Na našem zařízení můžete toto pivo vařit o různé hustotě 10, 11, 12, 13, 14.
  • klasické tmavé české pivo připravené podle české receptury z vody, čtyř druhů sladu a aromatického chmele, bez použití konzervačních látek. Kvašení piva probíhá pomocí speciálních kvasnic určených pro spodní kvašení. V České republice je toto pivo velmi populární pro svou zvláštní chuť. Na našem zařízení můžete toto pivo vařit o různé hustotě 11, 12, 13, 14.
  • pšeničné pivo připravené podle české receptury z vody, pšeničného a světlého sladu a aromatického chmele. Kvašení piva probíhá pomocí speciálních tekutých kvasnic. Toto pivo může být podáváno s citrónem.

Vzhledem k tomu, že naše pivovarská varna je univerzální, můžete na tomto zařízení vařit piva všemi existujícími metodami vaření. Můžete vařit i ostatní druhy piva jako třeba Ale a další.

Podle stylu zařízení restaurace, může být varna v nerezovém provedení, nebo potažena mědí. Zařízení může být provozováno za sklem přímo v restauraci.

Otop varny je možné vybrat z několika možností:

  • Olejový otop – olej je ohříván v elektroolejovém kotli, který je umístěn pod plošinou varny, nebo zapuštěn pod úroveň varny (použití u varen od 150 do 1 000 litrů).
  • Parní otop – pára je vyráběna v elektrickém nebo plynovém parogenerátoru (použití u varen od 2 000 do 3 000 litrů).
  • Přímý otop plamenem – otop je zajištěn plynovým hořákem umístěným přímo pod nádobou varny (použití u varen od 150 do 300 litrů).

Roční výkon pivovaru určuje množství CK tanků (nádrž, ve které probíhá hlavní kvašení a zrání piva). Do budoucna lze snadno rozšiřovat výkon pivovaru dokoupením těchto tanků.

Montáž a uvedení do provozu

Naši technici vypracují nejvhodnější prostorové uspořádání nádob ve vašich prostorách. Od zákazníka nám postačí, pokud nachystá přívod elektřiny a vody. Sami si organizujeme dodávku zařízení, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.

  1. Příprava sladového šrotu – šrotovník, váha
  2. Dvounádobová varna – kompletní blok varny, chlazení mladiny, síto, pracovní plošina, komíny, ovládací panel, topný kotel, nádoby na slad, čerpadlo, regulace teploty, provzdušňovací svíčka
  3. Teplovodní hospodářství – nádoba na teplou vodu, čerpadlo teplé vody
  4. Kvasničné hospodářství – nádoba na kvasnice netlaková stabilní, nádoba na kvasnice tlaková pojízdná
  5. Cylindrokonické tanky – CK tanky, automatická jednotka řízení kvasných teplot, mobilní čerpadlo
  6. Filtrace a stáčecí tanky – filtr na pivo, stáčecí (přetlačné) tanky, automatická jednotka řízení teplot
  7. Mytí a plnění KEG sudů – poloautomatická myčka KEG sudů, ruční plnič KEG sudů
  8. Sanitace – nádoba sanitace, sanitační čerpadlo
  9. Tlakovzdušná stanice – kompresor, odlučovač oleje a vlhkosti, mikrobiální filtr vzduchu, uhlíkový filtr
  10. Chlazení, příprava ledové vody – chladící jednotka, výparník, nádoba na ledovou vodu, čerpadlo ledové vody
  11. Potrubní rozvody – potrubí z ušlechtilé oceli, plastové potrubí, hadice, zpětné ventily, ostatní spojovací a montážní materiál
  12. Elektroinstalace – hlavní rozvaděč, ovládací panely jednotlivých zařízení, elektro kabely, ostatní montážní elektromateriál

Orientační spotřeba surovin na 100 litrů 12° piva plzeňského typu činí:

Slad kg 19,8
Chmel kg 0,35
Křemelina na filtraci kg 0,1
Voda na technologické účely vč. umývání zařízení m3 0,5

Malý průmyslový pivovar

Malé průmyslové pivovary o kapacitě 1 000 000 až 3 400 000 litrů piva

Průmyslový pivovar o kapacitě 1 000 000 litrů piva za rok

Malý pivovar o kapacitě až 3 000 000 litrů piva za rok

Malé průmyslové pivovary

tn_obrazek_35.jpg

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Po kliknutí na "Odeslat zprávu", bude zpráva zaslána na náš e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Pro ochranu proti spamu napište do pole číslo z obrázku:

Ciselny kod

Tisknout


Na zdraví !!!

Na zdraví

Realizace pivovarů

Rusko, Barnaul
minipivovar
1500 hl/rok
Uvedeno do provozu: 2015


PL, Zwierzyniec
pivovar
36 000 hl/rok
Uvedeno do provozu : 2013


ČR, Karviná - Ráj
minipivovar
1000 hl/rok
Uvedeno do provozu : 2013


ČR, Slavkov u Brna
minipivovar
4000 hl/rok
Uvedeno do provozu : 2012


ČR, Brno - Univerzita
školní minipivovar
Uvedeno do provozu: 2012


Finsko, Lahti
minipivovar
550 hl/rok
Uvedeno do provozu: 2011


ČR, Slaný
minipivovar
1500 hl/rok
Uvedeno do provozu: 2011


ČR, Únětice
minipivovar
6500 hl/rok
Uvedeno do provozu: 2011

Zobrazit všechny reference



Rozvoj ICT společnosti DESTILA

V letošním roce úspěšně dokončíme dotovaný projekt: Rozvoj ICT společnosti DESTILA, s.r.o.

Díky němu jsme podstatně zlepšili vnitřní informační procesy ve firmě a zajistili přehlednou archivaci interních dokumentů.

Rychlý kontakt

DESTILA, s.r.o.
Kaštanová 127
620 00 Brno
Tel.: +420 545 531 112
Fax: +420 545 531 819
E-mail:  


© 2016, DESTILA s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing